2014. 05. 02.

Weisz Fanni bikiniben szétrakja és lazít

Weisz Fanni erkölcstelen lányokkal pózol. Weisz Fanni siket szépségkirálynő egy autós motoros találkozón szétrakta a lábát, és úgy hagyta magát fotózni. A szexi Fanni lehet, hogy a többi pornos csaj unszolására, például a CKM címlaplány Pintér Katalinéra tette ezt, a cikk itt olvasható.


Weisz Fanni siket szépségkirálynő egy autós motoros találkozón, a CKM címlaplány Pintér Katalin Woodman análpornós castingolós adult munkással és több más erkölcsileg rosszhírű lánnyal fotózkodott. Weisz Fanni fotók Pintér Katalinnal a Woodman castinglánnyal, Weisz Ágnes Fanni adott az imázsának és szétrakta a lábait rendesen.
Weisz Ágnes Fanni 1992. szeptember. 08. Magyarországon. Pécsen született. Általános Iskolája az Illyés Gyula Általános iskola volt. Weisz Fanni siketen született. Weisz Fanni Ágnes országos szenzáció lett, hogy siketen vette a bátorságot, és feláll egy színpadra... Jött az egyik szépségverseny a másik után. Egyre több helyre hívták zsűrizni is. Közben fokozatosan oldódott benne a gát, és egyre inkább érezte, meg akarja mutatni, hogy fogyatékkal is lehet élni, fel lehet vállalni, nem kell elkeseredni. Egyre bátrabban kért jeltolmácsot.  2010 decemberében, a Megasztár döntőjében Rúzsa Magdi Gábriel című dalát kísérte jelnyelven. Fanni emellett Európa első siket sajtószóvivője az Afrikai-Magyar Egyesületnél, akik hátrányos helyzetű embereken segítenek.



2010-es év civil hőse lett a Blikk Év embere-választásán. 2011 decemberében, Pécs polgármestere, Páva Zsolt a pécsi kötődésű Vujity Tvrtko kezdeményezte felterjesztés után úgy döntött, hogy Weisz Fanninak adományozza a Pécs Város Arca címet. A városháza tájékoztatása szerint az országszerte ismert pécsi modell az első olyan fogyatékkal élő, aki saját szülővárosát képviseli.


Vujity Tvrtko újságíró riporterrel,a Baptista Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteiként, ingyenes ételosztáson vesz rész majd, Haitinre utaznak, a világ legszegényebb és egyik legkorruptabb országába, s a legtöbb időt abban az árvaházban és iskolában töltötték, amelyet a baptisták a 2010-es, kétszázezer áldozatot követelő földrengés után hoztak létre, és azóta is nagyszerű munkát végeznek ott, több kisgyerek életét megmentették. 2012 elején a Magyar Szóvivők Egyesületének tiszteletbeli tagjának választják. Karitatív tevékenységeit folyamatosan igyekszik összhangba hozni modellmunkáival. Karitatív tevékenységei mellett modellként dolgozik. Számos felkérése mellett 2011 novemberében a szegedi SZEFO Zrt. Chance márkájának arca lesz. A cég 60%-ban fogyatékkal élőket alkalmaz. 2011-ben epizódszerepet kap a Jóban Rosszban című sorozatban, melyben saját magát alakítja. 2011 nyarán Magyarország legnagyobb szépségversenyén indul. Számos rendezvényen lát el háziasszonyi és műsorvezetői tevékenységet, díjkiosztó gálákon jelenik meg díjátadóként, divatbemutatókon lép fel, reklámfotózásokat vállal - írják a honlapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése