2014. 04. 25.

Welsz Tamás szerette az escort lányokat

Gyanúsított volt a Répás Lajos elleni perben a múlt csütörtökön, gyanús körülmények között elhunyt Welsz Tamás (†41) – tudta meg a Vasárnapi Blikk. A Miss Hungary szépségversenyek atyja, Répás fotómodellek és hoszteszek közvetítésével is foglalkozott. A gyanú szerint megrendelőinek 2010 nyarától nőket – köztük több kiskorút – közvetített szexuális szolgáltatásra, erről a Szexplaza.hu oldalon itt sokat olvasni.


A nyomozati anyag szerint Répás modelljei közül az akkor még kiskorú, 14 éves É. B. volt a kedvence, aki valódi korát Répásnak, de természetesen kuncsaftjainak sem árulta el. A Blikknek korábban azonban elmondta, nyilvánvalóan látszott a testén, hogy nem egy kifejlett nő, legfeljebb csak tini, de pont ezt élvezték a férfiak. A nyomozás nemrég vádemeléssel zárult, négy vádlott áll hamarosan bíróság elé, Répás Lajos és egy társa, mint kerítő, és két üzletember, akik kiskorúval folytattak szexuális viszonyt. Welsz is gyanúsított volt, de mindenképpen megúszta volna, mert a lány – ismeretlen okból – visszavonta az ellene tett vallomását.


– Tamást eleinte elővették a lány vallomása miatt, és meg is gyanúsították, de aztán Ézsiás Barbara valami oknál fogva, az első vallomását úgy szépítette, hogy Welsz csak a barátja volt, önszántából feküdt le a férfivel, aki nem is tudta valódi korát – mondta a Vasárnapi Blikknek Répás, aki hozzátette: a tinilány szintén kérte Welsz Tamást, intézzen neki dokumentumot, hogy kijárhasson Afrikába is dolgozni. – Tamás elkérte a lány igazolványát az afrikai papírokhoz, akkor látta meg mennyi idős valójában. Szólt is nekem azonnal, hogy B. még messze nem nagykorú. Ettől kezdve nem adtam a lánynak hosztesz munkát, ami eleve nem szexről szól, de az ellenőrizhetetlen, mit csinálnak a megrendelővel a négy fal között – magyarázta Répás a halott üzletember szerepét. Egy biztos, Welsz gyanúsítottból csupán tanú lett a nyomozásban, amíg a lány két másik kuncsaftja a kerítőkkel együtt szexuális bűncselekmény ügyében vádlottak padjára kerül.
Blikkpress infó:
A kislány valódi korát sohasem árulta el, de a modellügynökségben 14 éves kortól lehetett regisztrálni a Miss Tini versenyekhez. Később a lány elmondta, hogy szerelmi bánata van, művész barátja szakított vele, és megkérdezte, hogy tudok-e neki privát munkát gazdag ismerősömnél.
Kettőt bemutattam neki – mondta Répás, akit másfél év alatt még nem hallgattak ki, és nem szembesítettek azzal a hat lánnyal, akik terhelő vallomást tettek rá.

A szépségguru állítja: a számítógépében számos üzenet és levél van, amely az ő ártatlanságát igazolja.
– Minden lány engem keresett meg, kifejezetten ők kértek meg arra, hogy privát hosz-teszmunkát keressek nekik. Soha senkit nem kényszerítettem szexmunkára.
Hoszteszmunkán jártak, hogy ott aztán kivel mit csináltak, abba nem volt beleszólásom – közölte Répás, aki tavaly februártól fél évet volt előzetes letartóztatásban, majd házi őrizetbe került. – Már Budapesten tehetem a dolgomat. Augusztusra szervezem a Miss Bikini szépségversenyt. Miért ne tenném? Nincs mitől tartanom, ártatlan vagyok – szögezi le Répás. Titkos luxuslakás, amelyről még a család sem tudott! Az érdi és a Logodi utcai ingatlanok mellett volt egy harmadik lakása is Welsz Tamásnak (†41), aki Simon Gábor volt MSZP-s politikus titkos számlái ügyében koronatanú lehetett volna. Bejáró Welsz Tamás halá­láig hetente többször is megfordult a budai lakásban. Ezt igyekezett családja előtt is titkolni, még édesapja sem tudott az I. kerületben lévő luxuslakásról, pedig neki az irodájához is kulcsa volt. Párja még kevésbé sejthetett bármit is, hiszen idejárt alkalmi barátnőivel légyottokra. A Blikk a Zsolt utcában megtalálta az épületet, modern építésű társasház. Az utcában több üzlethelyiség is található. Már az elsőben igennel feleltek arra a kérdésünkre, hogy látták-e az üzletembert. A kapun nincs semmiféle árulkodó felirat, az sem kizárt, hogy csak bérelte a lakást. Ám a Blikk ottjártakor többen is megerősítették, hogy egészen a halála előtti napokig hetente többször is megfordult ott, s szinte kizárólag fiatal dekoratív hölgyek társaságában. – Mi itt többen dolgozunk, hetente két-három alkalommal is feltűnt nekünk a jellegzetes mentőlimuzin. Jól ismertük a sajtóból Welsz Tamást, szinte mindig fiatal lányok társaságában érkezett, kolléganőimmel mértük az időt, kivel mennyit tölt a lakáson – mesélte lapunknak Éva, aki a közelben egy üzletben dolgozik. – Többször is megfordult Welsz lakásán a ValóVilág egyik ismert szereplője is. Én tavaly láttam, néhány hónappal korábban ért végett a valóságshow, s a lány utána is sokat szerepelt a médiában, nem lehetett összetéveszteni. Ő is órákat töltött fenn a lakásban – árulta el Éva, aki hozzáfűzte, hogy munkatársaival sokat beszéltek arról, mi szüksége van egy ilyen jó kiállású, ismert, vagyonos embernek ilyen típusú kapcsolatokra. Főleg úgy, hogy köztudottan párkapcsolatban élt. Eldugva A Zsolt utcai társasház egyik ismeretlen lakásába járt fel a vállalkozó, családja sem tudott az ingatlanról – A környéken mindenki számára egyértelmű volt, hogy nem szimpla teázós randikról van szó, hiszen hetente akár többször is és különböző hölgyekkel jelent meg a lakásnál az üzletember – mondta egy középkorú asszony. Én februárban még láttam, ám miután kipattant a Simon Gábor botránya, már nem jött többet. Az idősebb helyieket főleg az bőszítette fel legjobban, hogy sok esetben nagyon-nagyon fiatal kinézetű hölgyeket kísért fel. – Némelyik a lánya lehetett volna – mondta el lapunknak az egyik helyi nyugdíjas - írja a Blikk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése