2014. 05. 04.

Lányok, hódításhoz elő a szexi fehérneművel

Lányok, hódításhoz elő a szexi fehérneművel! Ha nincs, akkor az Intim Center Szexshop Budapest üzletben itt a szexi fehérnemű választék az Intim Center fehérnemű webáruházban.


Mivel a pasikat elsősorban a látvány hozza lázba, egy vadító fehérnemű lehet a legjobb választás, és a szex is más lesz. Olykor térj el a megszokottaktól, és ne félj kísérletezni egy-egy szexi szettel! A szokásos melltartó- bugyi kombót most cseréld le egy őrjítően szexi fűzőre, s hogy teljes legyen a kép, ne feledkezz meg a combfixről és magas sarkúról sem! Ezeknek a kellékeknek a beszerzése különös körültekintést igényel, hiszen nem egy olcsó beruházásról beszélünk.
Nagyon fontos, hogy a kiválasztott fehérnemű anyagában és formájában tetszen neked is, mivel csak akkor lesz igazán szexi az összkép. Mi lenne, ha csak úgy magával ragadna az érzéki fantázia, és az Obsessive szexi fehérneműiben felfedeznénk a modern elegancia világát? A színek komoly jelentőséggel bírnak a fehérnemű világában. A kártyajátékokban a piros és a fekete színek döntenek a győzelemről. Ezek az életben a vágy és az elegancia szinonimái.
Az Obsessive jelmezvilágában, megtalálható a romantika és az érzékiség, valóra válhat a fantáziátok és felfedezhettek egy új szenvedélyt. Obsessive Az őrült szerepjátékok kedvelőinek az Obsessive egy egész sor jelmez kollekciót sorakoztat fel. A Devil egy pikáns, izgága ördögfiókát változtat belőled. De ha valaki a gyengéd ápolást igényel, akkor az Emergency set nővérke jelmez a tökéletes választás és az egész éjszakát férfi partnerének gyógyításának szentelheti.
Kipróbálhatsz szinte minden mese hőst: Piroskát, a Kalózt és a Tengerészlányt, matrózlányt, de te lehetsz a legszexisebb stewardess vagy a takarítást is feldobhatod egy csábítóan merész jelmezzel. Hidd el, vágyaidnak csak a képzeleted szab határt, a kellékeket az Obsessive szállítja!Irány az Intim Center a Bp. Károly krt. 14. sz. alatt, minden nap nyitva!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése