2014. 04. 19.

Terry Richardson újabb modellt akart megdugni

Terry Richardsont megint azzal vádolják, hogy szexszel zsarol modelleket. Emma Appleton modell ismét felrobbantotta a Terry Richardson-bombát: azt állítja, a fotós csak akkor lett volna hajlandó lefényképezni őt a Vogue-nak, ha szexelnek – írja a Huffington Post.
A lap szerint a lány a vádat egy üzenettel is illusztrálta, ami állítólag Richardson Facebook-oldaláról jött. Appleton később törölte a twittet, bár a BuzzFeed kérdésére továbbra is fenntartja a súlyos vádat.
Terry Richardson sajtósai szerint „nyilvánvalóan hamis" a bizonyíték, a Vogue pedig közölte, nem terveztek fotózást a modellel. Már a sokadik modell vádolja azzal, hogy csak szexért cserébe volt hajlandó lefotózni, legutóbb márciusban jött elő a téma. Most Emma Appleton tette ki a Twitterre ezt a screenshotot a mobiljáról. Palvin Barbarával, Mihalik Enikővel és más ismert magyar modellel is fotózott.
Mostz mintha új lendületet kapott volna Mihalik Enikő karrierje. A magyar topmodell nemrég a L’Oréal kampányában debütált mesés hajzuhatagával, most pedig az amerikai Harper’s Bazaarban jelent meg divatanyaga, ahova nem más, mint a világhírű fotós, Terry Richardson fotózta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése