2014. 04. 30.

Tinder - szexpartner okostelefonnal

Interneten keresi az örömöket Tóth Gabi ! Hazánk egyik legismertebb énekesnője – aki március elején jelentette be, hogy ő és párja, Markó Robi (28) külön utakon folytatják – is használja az okostelefonra letölthető, Tinder nevű applikációt, amely a leginkább szexre utazó alkalmazás. A képen Tóth Gabi segge látható, villantott egy műsorban.



A csinos sztárra a Blikk egyik olvasó-riportere lett figyelmes, aki maga is használja ezt az alkalmazást, és akinek szemfülességéért jár az ilyenkor szokásos tízezer forintos jutalom. – Valamelyik nap nézegettem a lányokat, amikor egyszer csak feljött Tóth Gabi egyik igencsak mutatós fényképe. Nagyon meglepődtem! Először azt hittem, hogy ez biztos valami kamu, aztán beugrott, hogy ez csak Gabi lehet, mivel ide csak Facebook-jelszóval lehet regisztrálni – mondta lapunknak az olvasó-riporter.
A Tindert pofonegyszerű használni, annyi feltétele van csupán, hogy legyen az embernek okostelefonja, és egyszersmind legyen fent Facebookon is, mert itt csak a közösségi oldalon meglévő profillal lehet belépni az álomszép nők és eszméletlenül jóképű férfiak virtuális világába. Az applikáció ingyenesen letölthető, és miután regisztráltunk, a program máris egyesével dobja fel az önként randira jelentkezők fényképét. Egyetlen laza mozdulattal piros pontot adhatunk annak, aki tetszik nekünk, illetve örökre búcsút inthetünk annak, aki nem a zsánerünk.
A szép, kedvünkre való embereket jobbra húzzuk, a kevésbé szimpatikus egyedeket pedig balra, őket azontúl sosem fogja feldobni újra a rendszer. Az énekesnő a randioldalon is biztosra megy, mert szám szerint hat szuperszexi fotót – ebből két műtermi képet és négy selfie-t – tett ki magáról, aminek a legtöbb férfi biztosan képtelen lenne ellenállni. „Célozd meg a Holdat, a legrosszabb esetben is a csillagok közt landolsz" – írja Gabi rövid bemutatkozó szövegében, amely a fényképei alatt olvasható. Lapunk felkereste az énekesnőt, szerettük volna megtudni miért választotta ezt a viszonylag új ismerkedési formát, de az X-Faktor egykori mentora halk hangon csak ennyit mondott: „Kérlek benneteket, hagyjatok békén!" (Forrás:Blikk)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése