2014. 04. 18.

Zimány Linda órákat volt Jude Law szállodai szobájában


Zimány Linda nyakatekert magyarázkodásba kezdett a TV2 Aktív című műsorában tegnap arról, hogy Jude Law-val nem történt semmi közöttük és csak véletlenül futottak össze, de mindenki külön ment haza. Linda azt mesélte, hogy kamu olasz nyelven társalogtak, ehhez képest viszont a videón jól kivehető, hogy angolul beszélnek, sőt, Linda azt mondja, ez egy csodálatos kedd éjszaka, ami a legcsodálatosabb is lehet...
A Blikk ráadásul arról ír, hogy a videó készítője látta, amint egy taxiba szállnak a buli után. A lap egy másik szemtanút is talált, aki a fotón pucéran pózoló Zimány Lindát a buli másnapján látta a Four Seasons Hotelben. Több szemtanú is azt állítja, hogy a nagy vihart kavaró este a hollywoodi színész hoteljében végződött. "Délután jött át a szállodába, és nagyjából három órát töltött itt" - mesélte a hotel egyik munkatársa. Hogy volt e szex, nem tudni. Közben a Best magazin arról ír, hogy Linda még mindig Dzsudzsák Balázs autójával jár, bár a focista a hírek szerint már nem a kedvese, és állítólag nem is szeretné felmelegíteni kapcsolatát a modellel. A Bors egyik informátora elmondta:
– Furcsa, hogy még soha senki sem futott össze a képen látható meztelen Zimány Lindával, pedig hetekre előre látjuk a forgatási helyszíneket és a szereplők beosztását is, de az ő neve sehol sem szerepel. Szerintem két lehetőség van: az egyik, hogy a csókos videó után kirúgták, a másik pedig az, hogy épp a botrány miatt figyeltek fel rá a készítők, és nagyobb szerepet kapott. Lehet, hogy valami nagyon közeli jelenete lesz az egyik nagyágyúval Jude Law-val vagy Jason Stathammel, és ezért nem tudunk semmit róla, mi földi halandók – mondta a statiszta.
Ez már csak az is érdekes, mert Kamarás Iván is szerepel a filmben, aki mint minden hétköznapi ember, jár-kel a forgatáson a stáb és a statiszták között. Kamarás Iván kedd reggel kezdett forgatni a Néprajzi Múzeumban, a Bors értesülése szerint egy diszkójelenetben mutatta meg a kisportolt testét és színészi képességeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése